Overslaan naar content

Onze kernwaarden

Bij JouwWeb werken we asynchroon, met focus en houden we van slimme oplossingen.

Bij JouwWeb hebben we veel vrijheid in hoe we werken. We doen dingen op onze manier. Dat kan omdat we geen aandeelhouders hebben en in particulier bezit zijn.

Werken bij JouwWeb verschilt in veel opzichten van andere bedrijven en het werkt heel goed:

  • We werken voornamelijk asynchroon: dit helpt ons om gerichter te werken en geeft ons de mogelijkheid om een vraag (van zowel collega's als klanten) te beantwoorden wanneer het ons uitkomt en onderbrekingen te minimaliseren.

  • Om gefocust te kunnen blijven werken, hebben we gedurende de dag 3 keer pauze waarin we tafelvoetballen, bijpraten of een lekkere latte macchiato drinken.

  • We proberen ons bedrijf en onze manier van werken zo simpel en lean mogelijk te houden. We hebben weinig vergaderingen en zoeken altijd naar slimme oplossingen om ons leven makkelijker te maken.

  • Om te verbeteren staan we open voor ideeën van iedereen en we moedigen ons team continu aan hun ideeën en bevindingen te delen.

  • En hoewel we naar onze klanten luisteren, bepalen wij welke ideeën we daadwerkelijk doorvoeren. Dit doen we wanneer we denken dat ze nodig of waardevol zijn voor ons product en klantenbestand.

  • We verbeteren stapsgewijs wat van blijvende waarde is met behulp van veel experimenten. Als de data ons vertelt dat het experiment succesvol was, laten we het zo. Zo niet, dan passen we het experiment aan of veranderen het terug. Elk kwartaal krijgt de collega die het beste idee heeft voorgesteld een cadeau! Ben jij de volgende?

Meer over ons

Meer weten over wie wij zijn en onze missie? Lees het op onze bedrijfswebsite.