Skip to content

Afstudeerstage Software Engineer

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenDevelopment

Functieomschrijving

JouwWeb zoekt afstudeerstage Software Engineer

Wat doen we?

Met JouwWeb kunnen kleine ondernemers en hobbyisten zelf eenvoudig een professionele website maken. Het inhuren van een webdesigner is dan niet nodig. Al ruim 74.000 klanten betalen voor de professionele versie van onze dienst en zijn hierover erg enthousiast. Je kunt onze dienst zelf uitproberen zonder registratie. Wij zitten op Strijp-S in Eindhoven.


Wat ga je doen als stagiair Software Engineer?

Als stagiair ga jij ons helpen dit systeem verder te verbeteren. Het project dat jij uitvoert zal leiden tot een fijnere ervaring voor onze klanten. Je zult werken met een moderne stack en jezelf ontwikkelen tot een betere software engineer. Je zult echt deel uitmaken van ons ontwikkelteam. Je collega's zijn bedreven in het schrijven van mooie software.


Grofweg zijn er drie disciplines waar jij je mogelijk mee bezig kan houden:

  • Je gebruikt PHP om middels Domain Design Driven met Laminas (Zend Framework) en Doctrine software te schrijven, binnen een codebase met goede test coverage.
  • Je ontwikkelt React componenten om de gebruikerservaring te verbeteren of uit te breiden. En sluit deze zelf aan op de achterkant van ons systeem. End-to-end testing voorkomt fouten.
  • De infrastructuur is ook code en wordt middels Terraform en Ansible opgezet. Onze applicatie draait binnen Docker containers. CI omgevingen helpen ons fouten snel te spotten.

Je zult bij ons werken in een jong team van 30 ambitieuze mensen. Er is een reële mogelijkheid dat je na je afstuderen een baan bij ons aangeboden krijgt.


Wat voor projecten zijn er?

Er zijn genoeg interessante uitdagingen en ideeën voor projecten. We gaan in overleg met elkaar om tot een project te komen dat goed aansluit bij onze behoeftes en bij jouw persoonlijke leerdoelen en interessegebieden.


We streven er altijd naar om je iets te laten ontwikkelen dat we ook daadwerkelijk binnen de scope van jouw afstudeerstage kunnen lanceren. En waar onze klanten dus iets aan hebben!

Dit krijg je ervoor terug:

  • Stagevergoeding: 500,00 bruto per maand
  • Een uitdagende en leerzame stageplaats
  • Kans op een baan
  • Geweldige team-uitjes
  • Vers fruit & snacks op kantoor

Vereisten

  • Relevante HBO/WO studie
  • Reeds goede programmeur, die veel bij wil leren

Solliciteer snel!

Kijk jij uit naar een toffe en leerzame stageperiode en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Dan staat jou maar één ding te wachten: solliciteren. Overtuig ons van jouw skills en stuur je cv en motivatie in via het formulier.

of