Skip to content

Financieel medewerker & organisatietalent (20-24 uur / flexibel / hybride)

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 2.600 - € 3.200 per maandCommunicatie & support

Functieomschrijving

Financieel medewerker & organisatietalent (20-24 uur)


Ben jij op zoek naar een bijbaan of parttime positie waarbij jij zelf je eigen uren kunt indelen (super flexibel) en veel vanuit huis kunt werken? Heb jij ervaring met financiële administratie en ben jij secuur en integer? Hou jij van slim en efficiënt werken? En vind jij het leuk om te organiseren? Dan ben je precies wie wij zoeken!


Hiervoor kom jij straks je bed uit:

Als administratief financieel medewerker bij JouwWeb ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie. Het grootste deel van de tijd ben je bezig met het inboeken en betalen van facturen, de maand- en kwartaal administratie, salarisadministratie en het beheren van de bankrekeningen. Je doet dit zelfstandig en in samenwerking met een accountantsbureau.

Tegelijk handel jij samen met een andere collega de financiële tickets van klanten af, koppel je betalingen en houd je debiteuren / online incassozaken bij. Onze HR-afdeling kan op je bouwen en jij draait je hand niet om voor office en facility werkzaamheden. Jij bent degene die (letterlijk) de slingers ophangt als er wat te vieren valt. Je helpt met de organisatie van teamuitjes en regelt de kerstpakketten. Ondertussen zorg je ervoor dat de koelkast vol zit en de werkvloer netjes blijft.

Ook dit staat je te wachten:

Je 20-24-urige werkweek mag je spreiden over 3 tot 5 dagen. Deels vanuit huis werken is geen probleem, dat doen we allemaal! Het is een leuke, afwisselende baan waarin je veel zelfstandig aan het werk bent en de vrijheid krijgt om je functie zelf in te richten. Je werkzaamheden gaan gepaard met veel verantwoordelijkheden; als financial pro deins jij niet terug voor het afhandelen van grote betalingen.

Je wordt warm onthaald in een gezellig Brabants team. We houden van automatisering en jij deinst feilloos mee op onze slimme manier van werken. Als onze one and only finance medewerker, werk je regelmatig samen met collega’s voor financiële support en met externe partners. Daarnaast ben je de steun en toeverlaat van het management team. We staan open voor eigen initiatief en inbreng. Zijn er dingen die in jouw ogen handiger of slimmer kunnen? Wij hangen aan je lippen!

JouwWeb groeit, en niet zo’n beetje ook; met name in aantal klanten. Daarom vinden we het belangrijk dat je meegroeit met onze organisatie. Omdat we ons team graag klein houden, richten we zaken slim en efficiënt in. Jij hebt alle ruimte om mee te ontwikkelen met de (finance)markt door het gebruik van goede tooling / programma’s. Hierdoor kun je optimaal werken en organiseer je jouw zaakjes superslim. Successen worden gevierd bij JouwWeb en geloof ons: dat zijn er veel. Tot slot wacht je een fijn salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. En oh ja… we doen niet aan overwerken.


Ook hiervoor kom jij straks elke dag je bed uit:

  • Goed salaris (2.600 - 3.200 per maand op basis van 40 uur)

  • Hybride werken

  • Bedrijfs- & teamuitjes

  • Pensioenregeling

  • Bonusregeling

  • Vrijdagmiddagborrel

  • Fruit & snacks

  • Successen samen vieren

Vereisten

Dit breng je mee:

It’s all about the money in jouw functie. Daarom is het essentieel dat je secuur bent en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je snapt de formule: aanpakken = getting things done. Daarnaast ben je professioneel, georganiseerd, IT minded en communicatief sterk, ook in schrift. Verder heb je HBO werk- en denkniveau, het liefst in de richting van finance / bedrijfsadministratie / boekhouding en breng je enkele jaren werkervaring mee.


Dit zijn wij:

Met JouwWeb kunnen kleine ondernemers en hobbyisten zelf eenvoudig een professionele website maken. Het inhuren van een webdesigner is dan niet nodig. Onze tool én support zijn inmiddels beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Al ruim 120.000 kleine ondernemers wereldwijd betalen voor de professionele versie van onze dienst en zijn hier enthousiast over. In 2026 willen wij 250.000 kleine ondernemers succesvol helpen om online zichtbaar te zijn met een eigen website waar ze trots op zijn.

JouwWeb is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. Samen proberen we zoveel mogelijk ondernemers te helpen. We verdubbelden de afgelopen 3 jaar ieder jaar qua klanten en prijkten de laatste 4 jaar in de Deloitte Fast 50, de lijst met de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland! Ons team bestaat uit ongeveer 30 collega’s en ondanks de groei proberen we ons team relatief klein te houden en individueel zoveel mogelijk impact te maken!


Ga jij er met deze gewilde baan vandoor?

Ben jij iemand op wie we altijd kunnen rekenen en denk jij jezelf binnen de kortste keren onmisbaar te kunnen maken voor JouwWeb? Stuur ons dan je cv en motivatie en wie weet zitten we binnenkort al met elkaar om de tafel!

of

Werken bij JouwWeb

Hoe is het om bij JouwWeb te werken? Collega's aan het woord!