Skip to Content

Google Ads Specialist

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenMarketing

Functieomschrijving

JouwWeb zoekt ervaren Google Ads Specialist (32-40 uur)

Ben jij de held(in) die binnenkort verantwoordelijk is voor ons belangrijkste marketing- en groeikanaal? Heb jij een ongekende winnaarsmentaliteit en kun je niet wachten om met jouw skills de grote internationale spelers in onze markt een poepie te laten ruiken? Mooi, dan ben jij precies wat we zoeken!

Hier kom jij elke dag je bed voor uit:

Als Google Ads specialist zorg je ervoor dat we competitief zijn in alle relevante keyword segmenten in verschillende geografische markten. Continu ben je op zoek naar mogelijkheden om de performance van onze campagnes te verbeteren. Je bent enorm datagedreven, net zoals onze organisatie. Op deze manier concurreren wij met grote internationale spelers in onze markt. Samen met JouwWeb ben je op missie om ondernemers te helpen om zelf een eigen website te bouwen waar ze trots op kunnen zijn. Jij zorgt ervoor dat zoveel mogelijk van deze ondernemers de weg naar ons weten te vinden en vervolgens geven wij ze een geweldige ervaring!

Dit zijn wij:

Met JouwWeb kunnen kleine ondernemers en hobbyisten zelf eenvoudig een professionele website maken om trots op te zijn. Het inhuren van een webdesigner is dan niet nodig. Ons bedrijf is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. We zijn ambitieus en groeien behoorlijk hard, mede dankzij Webador, ons internationale brand. Al ruim 63.000 ondernemers wereldwijd gebruiken de premium versie van onze dienst en zijn hier behoorlijk enthousiast over. Door meer klanten te bereiken, vergroten wij de impact die we maken op ondernemerschap wereldwijd. Ondanks onze groei proberen we ons team relatief klein te houden en individueel zoveel mogelijk impact te maken!

Dit staat je te wachten:

Elke dag werk je in onze Google Ads accounts (wij hebben 1 account per taal) en houd je overview over de performance van tal van campagnes. Je zoekt naar optimalisaties, kansen en verbeteringen en bent op een zeer datagedreven manier bezig. Budgetten van > 2 ton per maand zijn volledig aan jou toevertrouwd; het is je doel om onze campagnes verder op te schalen én rendabel te houden. Als Google Ads specialist stel je alles in het werk om de concurrentie de baas te zijn. Met ons development team overleg je over automatiseringen, slimme technische trucjes en diepgaande analyses. Regelmatig heb je contact met het account management team van Google en spar je met diverse strategic consultants. Wij maken vaak gebruik van de meeste beta-features en zijn continu aan het testen, testen, testen! En jij? Jij staat daar vierkant achter.

Of je dat allemaal alleen doet?

Neer hoor! Je wordt met open armen ontvangen in een informele werksfeer door een jong team van 25 professionals. Je werkt nauw samen met oprichter Wouter Twisk die naast zijn CEO-taken ook toezicht houdt over de marketingafdeling. En met Tatjana, onze creatieve online marketing specialist met een brede talenkennis. Bovendien heb je regelmatig contact met onze country managers voor Franstalige, Duitstalige, Engelstalige of Spaanstalige optimalisaties, advertentieteksten, etc

Wat maakt deze baan aantrekkelijk?

Heb je effe?

 • We vertrouwen je de verantwoordelijkheid toe over een serieus marketingbudget (lees: iets met vijf nullen per maand).

 • Je werkt op het allerhoogste niveau in Google Ads in een zeer competitieve markt.

 • Je werkt op een extreem datagedreven manier en bent steeds op zoek naar interessante inzichten en mogelijkheden. Je krijgt continu de ruimte om te experimenteren.

 • De Google Ads hebben voor ons een topprioriteit, en dat maakt jou een ware held binnen ons bedrijf.

Hierover schep jij straks op tegen je vrienden:

Je bent budgetverantwoordelijk voor nogal flinke campagnes en wij concurreren succesvol met grote internationale bedrijven. We gaan je niet vertellen hoeveel € we soms per klik betalen, maar geloof ons dat het meer is dan de gemiddelde pizza spicy chicken deluxe. En ja, dat kunnen we prima rendabel maken.

Wat deze baan voor jouw toekomst betekent? (Lees: doorgroeimogelijkheden)

Sowieso zit je als Google Ads Specialist bij JouwWeb gebakken omdat we een snelgroeiend bedrijf zijn dat al 3 jaar op rij de Deloitte Fast 50 award heeft gewonnen voor snelstgroeiende technologiebedrijven. Jij groeit mee met ons bedrijf. Zo kun je er de klok op gelijk zetten dat jouw werk er over 1 of 2 jaar weer heel anders uitziet, dat je in de tussentijd veel geleerd hebt en ons online marketing team verder is uitgebreid.Vereisten

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als SEA specialist in PPC Marketing

 • Je bent datagedreven, gestructureerd en in staat complexe data-analyses te maken

 • Je kent alle ins & outs van Google Ads

 • Je hebt ervaring met grote maandbudgetten (50k+) in Google Ads

 • Pré: Ervaring met Microsoft Ads

 • Pré: Ervaring met internationale campagnes in meerdere talen

 • Pré: Ervaring met conversie-optimalisatie op landingspagina’s

 • Pré: Basiskennis van Spaans, Frans, Duits en who knows in welke exotische taal we in de toekomst nog gaan communiceren!

Ga jij voor deze unieke uitdaging?

Zie jij het wel zitten om jezelf binnen no time belangrijk te maken voor ons bedrijf en kun je niet wachten om ons meest essentiële marketing- en groeikanaal naar ongekende hoogtes te brengen? Overtuig ons dan van jouw skills en solliciteer via deze website! Heb je vragen over deze vacature? Stuur via LinkedIn een berichtje naar Wouter, onze CEO of mail wouter@jouwweb.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.