Skip to Content

Head of People (24-40 uur)

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenManagement

Functieomschrijving

JouwWeb zoekt Head of People

Til jij het succes van JouwWeb naar een next level?

Ben jij de persoon die ervoor zorgt dat JouwWeb nog een tandje harder kan gaan? Gedij jij uitstekend op een verantwoordelijke baan zonder uitgekauwde functieomschrijving? En zorg jij ervoor dat niets de verdere (internationale) groei van ons bedrijf nog in de weg staat? Lees dan gauw verder! We zijn namelijk op zoek naar een Head of People voor 24-40 uur in de week.

Dit zijn wij:

Met JouwWeb kunnen kleine ondernemers en hobbyisten zelf eenvoudig een professionele website maken om trots op te zijn. Het inhuren van een webdesigner is dan niet nodig. Ons bedrijf is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. We zijn ambitieus en groeien behoorlijk hard. Al ruim 63.000 nationale en internationale ondernemers gebruiken de premium versie van onze dienst en zijn hier behoorlijk enthousiast over. Door meer klanten te bereiken, vergroten wij de impact die we maken op ondernemerschap wereldwijd. Ondanks onze groei proberen we ons team relatief klein te houden en individueel zoveel mogelijk impact te maken!

Hier ga jij voor zorgen:

JouwWeb is bewezen succesvol in het bouwen van een gaaf product. Via een slimme marketing strategie weten we een specifiek publiek te bereiken. Daarnaast leveren we top support aan tienduizenden klanten. Jij en jouw rugzak aan ervaring in dit vakgebied gaan ervoor zorgen dat wij ook excelleren op vlakken als personeels- en talentontwikkeling, werving, organisatiestructuur en cultuur. Zodat wij onze talenten maximaal kunnen ontplooien en niets onze verdere (internationale) groei nog tegenhoudt! Een zeer bepalende rol die niet voor iedereen is weggelegd, maar wel voor jou.

Zo ziet dat er ongeveer uit:

Je werkt direct samen met Wouter en Roel, de twee oprichters van JouwWeb, die een en al oor zijn voor jouw adviezen. Sterker nog: als je ziet dat dingen beter of anders geregeld moeten worden, dan zullen zij dat weten ook! We realiseren ons namelijk maar al te goed dat wij zelf minder onderlegd zijn dan jij op dit vlak. Zo ontwikkel jij als een pro een strategisch HR plan en professionaliseer en internationaliseer jij onze recruitment strategie. Je stimuleert talentontwikkeling, draagt bij aan een optimale werkomgeving voor iedereen en tilt de HR processen binnen ons bedrijf naar een hoger plan. Daarnaast bewaak je de cultuur van JouwWeb en geef je het fun-gehalte om bij ons te werken een boost. Kortom, de kans dat je op een dag ‘Ik doe hier ook verdomme alles’ mompelt, is ruimschoots aanwezig.

En ook dit staat je te wachten:

Je wordt met open armen ontvangen in een informele werksfeer door een jong team van 25 slimme mensen. Zonder nauwkeurige functieomschrijving ga jij aan de slag met het ontwikkelen en professionaliseren van ons bedrijf: je creëert dus als het ware je eigen job! Daarbij weet je van aanpakken en houd je zaken graag eenvoudig en praktisch. Je komt niet aankakken met onnodige waslijsten aan HR regeltjes of nieuwe processen; net zoals wij, houd je dingen graag simpel. Dat is niet makkelijker, maar wel zo efficiënt: met slimme simpele oplossingen proberen we tot maximaal resultaat te komen!

Hierover schep jij straks op tegen je vrienden: 

JouwWeb hoort bij de snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland. 3x op rij wonnen we de Deloitte fast 50 award. Daarnaast verdubbelden we in 3 jaar tijd 2x het aantal klanten, met dito uitdagingen in de techniek. And we are still growing strong! Het droomdoel? In 2026 willen wij 250.000 kleine ondernemers helpen om online zichtbaar te zijn met een eigen website waar ze trots op zijn. Het zou toch te gek zijn als jij daar straks medeverantwoordelijk voor bent?

Vereisten

Dit breng je mee:

  • Tenminste 4+ jaar ervaring als HR Business partner, HR manager of een vergelijkbare functie.

  • Ervaring met internationale HR vraagstukken.

  • Ervaring in een snelgroeiend bedrijf (scale-up).

  • Je spreekt vloeiend Engels.

Ga jij voor deze unieke uitdaging?

Dat je bij JouwWeb gebakken zit, mag duidelijk zijn. Ook wat salaris betreft trouwens. Denk jij het missende puzzelstukje te kunnen zijn als onze Head of People en ben je minimaal 24-40 uur per week beschikbaar voor deze gepeperde job? Overtuig ons dan van jouw skills. Solliciteer via deze website!

Heb je vragen over deze vacature? Stuur via LinkedIn een berichtje naar Wouter, onze CEO.