Skip to content

Software Engineer

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenDevelopment

Functieomschrijving

JouwWeb zoekt software engineer

Kijk jij ernaar uit om in alle rust, fully focused te werken aan gave uitdagingen? Bouw jij graag voor het web, en vind jij het belangrijk dat de code zelf ook mooi is? JouwWeb is op zoek naar een Software Engineer voor minimaal 32 uur in de week!

Hiervoor kom jij straks elke dag je bed uit:

Je wordt met open armen ontvangen in een jong team van ongeveer 30 vakmensen die net zo gedreven zijn als jij. Naast minimaal 32 uur per week je passie uitoefenen, staat je een fijn salaris te wachten en een ongedwongen en informele werksfeer. Samen met je collega’s maak jij de wereld een stukje leuker door kleine ondernemers de mogelijkheid te bieden om zichzelf online te profileren met een eenvoudige oplossing.

Wat maakt je werk leuk?

 • Je ontwikkelt aan onze moderne PHP 8 backend. We gebruiken Laminas & Doctrine.
 • MySQL, Elasticsearch, Redis, HAProxy, Docker, NGINX, ..
 • Kwaliteit staat hoog in aanzien: we reviewen elkaars werk en hebben goede test coverage.
 • Schaal! 100.000 domeinen en certificaten; iedere seconden 15k SQL queries en 500 HTTP antwoorden.
 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.


Mocht je dat interessant vinden, dan liggen er ook uitdagingen op andere fronten:

 • Onze infrastructuur is code en we draaien op Google Cloud.
 • De interactieve delen van onze front-end zijn geschreven in TypeScript en React

Dit zijn wij:

Met JouwWeb kunnen kleine ondernemers en hobbyisten zelf eenvoudig een professionele website maken. Het inhuren van een webdesigner is dan niet nodig. Al ruim 75.000 klanten betalen voor de professionele versie van onze dienst en zijn hier enthousiast over. In 2026 willen wij 250.000 kleine ondernemers succesvol helpen om online zichtbaar te zijn met een eigen website waar ze trots op zijn.


JouwWeb is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. Samen proberen we in meerdere landen zoveel mogelijk ondernemers te helpen. We verdubbelden de afgelopen 3 jaar ieder jaar qua klanten, met dito uitdagingen in de techniek. Beide oprichters hebben een informatica achtergrond: we zijn echt een technologie gedreven bedrijf. We prijkten deels daarom de laatste 3 jaar in de Deloitte Fast 50, de lijst met de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland! Ondanks onze groei proberen we ons team relatief klein te houden en individueel zoveel mogelijk impact te maken!

Waarom jij van ons houdt en wij van jou:

Jij wordt enthousiast van uitdagende technische puzzels, en bent gepassioneerd door techniek en slimme oplossingen. Je brengt minimaal hbo werk- en denkniveau met je mee. In ruil daarvoor bieden wij jou de kans om fulltime met je passie bezig te zijn, in een omgeving waarin je in alle rust, fully focused kunt werken aan de gaafste uitdagingen. Je leest het goed: geen onnodige meetings, push-meldingen, strakke deadlines of interventies bij JouwWeb. Onze processen houden we namelijk zo simpel mogelijk. Dat is niet makkelijker, maar wel zo efficiënt: met slimme oplossingen komen wij met relatief weinig werk tot maximaal resultaat. Trouwens, ook goed om te weten is dat ons bedrijf een platte organisatiestructuur kent. Dit betekent dat we opereren als één team zonder sales afdeling of tussenliggende managementlagen. Denk je graag mee of heb je goede ideeën? Slinger ze de groep in; wij zijn een en al oor. Oh enne… wissel je je bezigheden op kantoor graag af met thuiswerken? Dan werk jij toch lekker thuis wanneer je daar zin in hebt!

Ook dit bieden wij jou:

 • Goed salaris
 • Team-uitjes
 • Cursussen & conferenties
 • Bonusregeling
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Fruit & snacks

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij de fulltime Software Developer die we zoeken en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan nu! Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met onze CTO Roel via roel@jouwweb.nl.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

 • Gepassioneerd door techniek en slimme oplossingen.
 • Jij wordt enthousiast van uitdagende technische puzzels.
 • Je brengt minimaal hbo werk- en denkniveau met je mee.
 • Woont in Nederland of België. Of je staat er voor open om te verhuizen (wij helpen je!).