Skip to content

Support-medewerker (24-40 uur)

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenCommunicatie & support

Functieomschrijving

Ben je klantgericht en lijkt het je interessant om te werken bij een snelgroeiend internetbedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als support-medewerker bij JouwWeb ben je dagelijks bezig om via e-mail en social media onze (potentiële) klanten te informeren, overtuigen en assisteren bij het gebruik van onze dienst. Zodat zij een website of webshop kunnen bouwen waar zij trots op kunnen zijn. Daarnaast werk je samen met mensen van verschillende disciplines en krijg je diverse andere verantwoordelijkheden.

Hoe is het om hier te werken?

We zijn een jong, energiek en hecht team en zijn inmiddels met zijn 30'en. We werken samen als één team en er is veel contact tussen de mensen van verschillende disciplines.

We bieden je een omgeving waarin je in rust en met focus kan werken aan jouw taken: geen rinkelende telefoon, push-notificaties, onnodige meetings of interventies. Ook werken we volgens ons eigen schema en proberen onze klanten op deze manier goed van dienst te zijn.

Waar ben je dagelijks mee bezig?

Naast dat we een technisch goede dienst proberen te leveren, vinden we het ook belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te ondersteunen en adviseren waar nodig. Dat waarderen onze klanten enorm, blijkt ook uit onze Trustpilot-reviews. Jij zult dagelijks de vragen en opmerkingen behandelen die binnenkomen via email.

Ook zul je actief zijn op onze social media kanalen en help-artikelen schrijven voor vragen die vaker terugkomen. Je zult bovendien overzicht houden welke verbeterpunten klanten aandragen voor onze dienst, en hierover verslag doen zodat we met jouw input onze dienst verder kunnen verbeteren.

Als de situatie het weer toelaat zul je JouwWeb ook vertegenwoordigen bij bijvoorbeeld beurzen en zo nu en dan klanten op kantoor ontvangen.

Je geniet veel vrijheid en je wordt erg gewaardeerd in ons team. Je zal regelmatig contact hebben met andere mensen van het support- en communicatie-team om de werkzaamheden onderling af te stemmen. Ook neem je deel aan meetings waarin we gezamenlijk op zoek gaan naar dingen die we beter kunnen doen.


Vereisten

  • Minimaal een afgeronde opleiding op HBO of MBO niveau 4
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Goede beheersing van de Engels taal in woord en geschrift
  • Klantgerichte, geduldige en enthousiaste werkhouding
  • Minimaal 24 uur per week
  • Bij voorkeur 1 tot 2 jaar ervaring met klantcontact
  • Pré: Affiniteit met online diensten en websites
  • Pré: goede kennis van Frans, Duits of Spaans (in schrift)

of