Skip to content

Support-medewerker (32-40 uur)

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 2.450 - € 2.800 per maandCommunicatie & support

Functieomschrijving

Ben je klantgericht en lijkt het je interessant om te werken bij een succesvol internetbedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als support-medewerker bij JouwWeb ben je dagelijks bezig om via e-mail en social media onze (potentiële) klanten te informeren, overtuigen en assisteren bij het gebruik van onze dienst. Zodat zij een website of webshop kunnen bouwen waar zij trots op kunnen zijn. Daarnaast werk je samen met mensen van verschillende disciplines en krijg je diverse andere verantwoordelijkheden.


Hiervoor kom jij straks elke dag je bed uit:

Je wordt met open armen ontvangen in een jong team van ongeveer 30 vakmensen die net zo gedreven zijn als jij. Naast minimaal 32 uur per week je passie uitoefenen, staat je een fijn salaris te wachten en een ongedwongen en informele werksfeer. Samen met je collega’s maak jij de wereld een stukje leuker door kleine ondernemers de mogelijkheid te bieden om zichzelf online te profileren.


Hoe is het om hier te werken?

We zijn een jong, energiek en hecht team en zijn inmiddels met zijn 30'en. We werken samen als één team en er is veel contact tussen de mensen van verschillende disciplines.

We bieden je een omgeving waarin je in rust en met focus kan werken aan jouw taken: geen rinkelende telefoon, push-notificaties, onnodige meetings of interventies. We werken veel vanuit huis maar vinden het ook fijn om regelmatig samen op kantoor te werken en we zien elkaar tijdens (vrijwillige) vrijdagmiddag borrels en teamuitjes. 


Waar ben je dagelijks mee bezig?

Naast dat we een technisch goede dienst proberen te leveren, vinden we het ook belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te ondersteunen en adviseren waar nodig. Dat waarderen onze klanten enorm, blijkt ook uit onze Trustpilot-reviews. Jij zult dagelijks de vragen en opmerkingen behandelen die binnenkomen via email (en chat). 

Ook zul je help-artikelen schrijven of uitlegvideo’s maken voor vragen die vaker terugkomen. Je zult bovendien overzicht houden welke verbeterpunten klanten aandragen voor onze dienst, en hierover verslag doen zodat we met jouw input onze dienst verder kunnen verbeteren.

Je geniet veel vrijheid en je wordt erg gewaardeerd in ons team. Onderling heb je veel contact met je collega’s van het communicatie- en lokalisatie-team om de werkzaamheden onderling af te stemmen. Ook neem je deel aan meetings waarin we gezamenlijk op zoek gaan naar dingen die we beter kunnen doen.


Dit zijn wij:

Met JouwWeb kunnen kleine ondernemers en hobbyisten zelf eenvoudig een professionele website maken. Het inhuren van een webdesigner is dan niet nodig. Onze tool én support zijn inmiddels beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Al ruim 110.000 kleine ondernemers wereldwijd betalen voor de professionele versie van onze dienst en zijn hier enthousiast over. In 2026 willen wij 250.000 kleine ondernemers succesvol helpen om online zichtbaar te zijn met een eigen website waar ze trots op zijn.

JouwWeb is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. Samen proberen we zoveel mogelijk ondernemers te helpen. We verdubbelden de afgelopen 3 jaar ieder jaar qua klanten en prijkten de laatste 4 jaar in de Deloitte Fast 50, de lijst met de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland! Ondanks onze groei proberen we ons team relatief klein te houden en individueel zoveel mogelijk impact te maken!

Vereisten

 • Minimaal een afgeronde opleiding op HBO
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Goede beheersing van de Engels taal in woord en geschrift
 • Klantgerichte, geduldige en enthousiaste werkhouding
 • Minimaal 32 uur per week
 • Bij voorkeur 1 tot 2 jaar ervaring met klantcontact
 • Pré: Affiniteit met online diensten en websites
 • Pré: goede kennis van Frans, Duits, Spaans of Italiaans (in schrift)


Dit krijg je ervoor terug

 • Passend salaris, pensioen en bonusregeling

 • Mogelijkheid tot thuiswerken

 • Geweldige team-uitjes

 • Vers fruit & snacks op kantoor

 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden met een budget van 5% van je jaarsalaris


Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij de fulltime support-medewerker die we zoeken en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan nu! Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Kelly, teamlead van deze afdeling, via kelly@jouwweb.nl.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of

Werken bij JouwWeb

Hoe is het om bij JouwWeb te werken? Collega's aan het woord!