Overslaan naar content

Werken bij JouwWeb

Collega's aan het woord

Country manager Nicole

Nicole is onze Country manager voor Duitsland en teamlead van de andere Country managers. Onze missie om kleine ondernemers te helpen aan een website is waar Nicole graag aan bijdraagt. Ze vertelt over haar doelen, het werken op het bruisende Stijp-S en hoe het is om als een international bij JouwWeb te werken. Ben jij benieuwd? Klik dan op haar video.

Developer Sjoerd

Sjoerd is onze fullstack webdeveloper en is verantwoordelijk voor nieuwe features, het beheren van bestaande features en soms technisch klantsupport. Wil jij weten waarom hij zo graag bij JouwWeb werkt en wat werken bij JouwWeb zo anders maakt dan bij andere bedrijven? Kijk dan snel naar zijn video.

Communicatie specialist Joost

Joost is onze communicatiespecialist waarbij hij dagelijks veel van onze klanten verder ondersteund bij het maken van hun eigen website. Daarnaast helpt hij om JouwWeb online op de kaart te zetten. Joost wordt gemotiveerd door de impact die we maken door duizenden kleine ondernemers te helpen aan een website. En dat met een klein, hecht team. Klik op zijn video voor zijn verhaal.

Wil jij weten wat ons nog meer bijzonder maakt als werkgever?

Meer over ons

Meer weten over wie wij zijn en onze missie? Lees het op onze bedrijfswebsite.