Overslaan naar content

SEA Specialist

Op locatie, Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.000 - € 5.200 per maandMarketing

Functieomschrijving

Ben jij de SEA Specialist die binnenkort verantwoordelijk is voor ons belangrijkste marketing- en groeikanaal? Heb jij een ongekende winnaarsmentaliteit en kun je niet wachten om met jouw skills de grote internationale spelers in onze markt een poepie te laten ruiken? Mooi, dan ben jij precies wat we zoeken!


Wat maakt deze baan aantrekkelijk?
Heb je effe?

 • Je werkt op het allerhoogste niveau in Google Ads in een zeer competitieve markt.

 • We vertrouwen je de verantwoordelijkheid toe over een serieus marketingbudget (lees: iets met vijf nullen per maand). De marketingcampagnes hebben voor ons een topprioriteit, en dat maakt jou een ware held binnen ons bedrijf.

 • Je werkt op een extreem datagedreven manier en bent steeds op zoek naar interessante inzichten en mogelijkheden. Je krijgt continu de ruimte om te experimenteren.

 • Goede beloning (fulltime salaris tussen de 4.000 en 5.200 euro per maand).

 • Pensioenregeling (volledig betaald door de werkgever).

 • Bonusregeling (bedrijfsbreed).

 • Hybride werken: vanuit ons moderne kantoor op Strijp-S of vanaf huis (de meeste collega’s werken ongeveer 50% thuis en 50% op kantoor)

 • Je krijgt een laptop van de zaak (Macbook of Dell. Your choice!).

 • Persoonlijk opleidingsbudget met een budget van 5% van je jaarsalaris; jij bent dé expert op het gebied van Google Ads en we willen graag dat dat zo blijft! Maar ook als jij je in de breedte wilt ontwikkelen, of managementervaring op wilt doen, zijn daar genoeg mogelijkheden voor.


Hier kom jij elke dag je bed voor uit:

 • Als SEA Specialist ben jij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van onze merknaam en trek je klanten naar ons toe. We maken al gebruik van Google Ads en Microsoft Advertising campagnes met flinke budgetten (> 5 ton per maand), maar jij kunt dit slimmer, beter en effectiever! 
 • Bij JouwWeb krijg je alle ruimte om ervoor te zorgen dat we competitief zijn in alle relevante keyword segmenten in de verschillende markten.
 • Samen met JouwWeb ben je op missie om ondernemers te helpen om zelf een eigen website te bouwen waar ze trots op kunnen zijn. Jij zorgt ervoor dat zoveel mogelijk van deze ondernemers de weg naar ons weten te vinden en vervolgens geven wij ze een geweldige ervaring!


Dit zijn wij:

Met JouwWeb kunnen kleine ondernemers zelf eenvoudig een professionele website maken om trots op te zijn. Nieuwe AI-toepassingen in onze tool zorgen ervoor dat het starten van een website echt kinderspel is geworden! Ons bedrijf is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. We zijn ambitieus en groeien behoorlijk hard, mede dankzij Webador, ons internationale brand. Al ruim 175.000 ondernemers wereldwijd gebruiken de premium versie van onze dienst en zijn hier behoorlijk enthousiast over. Door meer klanten te bereiken, vergroten wij de impact die we maken op ondernemerschap wereldwijd. Ondanks onze groei proberen we ons team relatief klein te houden en individueel zoveel mogelijk impact te maken!

Dit staat je te wachten:

 • Elke dag werk je in onze Google Ads accounts (wij hebben 1 account per taal) en houd je overview over de performance van tal van campagnes. 
 • Je zoekt naar optimalisaties, kansen en verbeteringen en bent op een zeer datagedreven manier bezig. Grote budgetten zijn volledig aan jou toevertrouwd; het is je doel om onze campagnes verder op te schalen én rendabel te houden. Als SEA Specialist stel je alles in het werk om de concurrentie de baas te zijn. 
 • Met ons development team overleg je over automatiseringen, slimme technische trucjes en diepgaande analyses. 
 • Regelmatig heb je contact met het accountmanagement team van Google en spar je met diverse strategic consultants. 
 • Wij maken vaak gebruik van de meeste beta-features en zijn continu aan het testen, testen, testen! En jij? Jij staat daar vierkant achter.


Of je dat allemaal alleen doet?
Nee hoor! Je wordt met open armen ontvangen in een informele werksfeer door een jong team van 35 professionals. Je werkt nauw samen met oprichter Wouter Twisk die naast zijn CEO-taken ook toezicht houdt over de marketingafdeling. En met 2 andere marketing collega’s die zich bezighouden met search en affiliate campagnes. Bovendien heb je regelmatig contact met onze country managers voor Franstalige, Duitstalige, Engelstalige, Spaanstalige of Italiaanse optimalisaties, advertentieteksten, etc.
En zie jij ergens op het gebied van marketing, of zelfs daarbuiten verbeterpunten, pak het op of informeer een van je collega’s. Bij ons hoef je niet eerst langs allerlei managementlagen en vertrouwen we erop dat jij weet wat je doet.

Hierover schep jij straks op tegen je vrienden:

Je bent verantwoordelijk voor nogal flinke campagnes en wij concurreren succesvol met grote internationale bedrijven. We gaan je niet vertellen hoeveel € we soms per klik betalen, maar geloof ons dat het meer is dan de gemiddelde pizza spicy chicken deluxe. En ja, dat kunnen we succesvol rendabel maken.


Wat deze baan voor jouw toekomst betekent? (Lees: doorgroeimogelijkheden)

Sowieso zit je als SEA specialist bij JouwWeb gebakken omdat we een snelgroeiend bedrijf zijn dat al 4 jaar op rij de Deloitte Fast 50 award heeft gewonnen voor snelstgroeiende technologiebedrijven. In 2022 en 2023 wonnen we zelfs de Most Sustainable Grower Award! Jij groeit mee met ons bedrijf. Zo kun je er de klok op gelijk zetten dat jouw werk er over 1 of 2 jaar weer heel anders uitziet, dat je in de tussentijd veel geleerd hebt en ons online marketing team verder is uitgebreid.

Vereisten

Dit breng je mee:

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als SEA specialist in CPC Marketing

 • Je hebt een WO werk- en denkniveau

 • Je bent datagedreven, gestructureerd en in staat complexe data-analyses te maken

 • Je kent alle ins & outs van Google Ads

 • Je hebt ervaring met grote maandbudgetten (100k+) in Google Ads

 • Pré: Ervaring met Microsoft Ads, Facebook ads, YouTube ads, SEO

 • Pré: Ervaring met internationale campagnes in meerdere talen

 • Pré: Ervaring met conversie-optimalisatie op landingspagina’s

 • Pré: Basiskennis van Spaans, Frans, Duits, en/of Italiaans en who knows in welke exotische taal we in de toekomst nog gaan communiceren!

Maar waar we jou vanaf een afstand aan kunnen herkennen is jouw winnaarsmentaliteit: je wil concurrentie de baas zijn en weet continu nieuwe stappen te maken.

Lust jij deze uitdaging rauw? Zie jij het wel zitten om jezelf binnen no time belangrijk te maken voor ons bedrijf en kun je niet wachten om onze online marketing en meest essentiële groeikanalen naar ongekende hoogtes te brengen? Overtuig ons dan van jouw skills en solliciteer via deze website! Heb je vragen over deze vacature? Stuur via LinkedIn een berichtje naar Wouter, onze CEO of mail wouter@jouwweb.nl.


of

Werken bij JouwWeb

Hoe is het om bij JouwWeb te werken? Collega's aan het woord!