Skip to content

Head of Performance Marketing

On-site, Hybrid
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Netherlands
€5,500 - €7,000 per monthMarketing

Job description

Head of Performance marketing

Ben jij een datagedreven slimmerik die wel raad weet met een serieus marketingbudget? Kun jij niet wachten om onze online marketing strategie naar een next level te tillen? En zorg jij er als Head of Performance Marketing voor dat onze doelgroep met geen mogelijkheid meer om JouwWeb (internationaal: Webador) heen kan? Dan ligt er voor jou een fantastische baan voor het oprapen!

Wat maakt deze baan aantrekkelijk?

Als Head of Performance Marketing:

 • Vertaal je als een pro onze business (groei)doelstellingen door naar een marketingstrategie met een marketingbudget van miljoenen per jaar.

 • Ben je een held van ons bedrijf, want de acquisitie van klanten via onze marketing-kanalen is de basis voor onze groei.

 • Stuur je ons marketing team aan met 2 SEA specialisten, een affiliate marketeer en een data analist (vacature) en spar je regelmatig met de CEO.

 • Zorg je met jouw winnaarsmentaliteit en samengestelde team dat we succesvol de competitie aan blijven gaan met grote internationale bedrijven.

 • Krijg je veel autonomie en ruimte om te experimenteren met nieuwe campagnes, optimalisaties of kanalen.

 • Krijg je een goede beloning (fulltime salaris tussen de 5.500 en 7.000 euro per maand) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Kun je hybride werken; vanuit ons moderne kantoor op Strijp-S of vanuit huis.

Daarbij is JouwWeb een snelgroeiende organisatie (scale-up) die al 5 jaar op rij de Deloitte Fast 50 award voor snelstgroeiende technologiebedrijven in de wacht sleept. Jouw team groeit mee met ons bedrijf.

Jouw missie

JouwWeb groeit hard en het is aan jou om op slimme en rendabele manieren nog meer nieuwe klanten aan te trekken in onze competitieve markt. Je inspireert en leidt je team met enthousiasme en je zorgt dat je collega's efficiënt werken en kansen benutten. Met Google Ads als ons belangrijkste groeikanaal, gebruik je jouw SEA-kennis om onze marketingstrategieën continu te optimaliseren en uit te breiden. Je zet projecten uit, maar zit geregeld ook zelf aan de knoppen! Omdat jouw team steeds betere resultaten realiseert, kunnen wij steeds meer kleine ondernemers helpen met het bouwen van eigen websites en webshops waar ze trots op zijn. Je focust niet alleen op kwantiteit van nieuwe leads; met behulp van vele beschikbare data kun jij campagnes sturen op daadwerkelijke business value.

Wouter Twisk, onze CEO, is je sparringpartner op strategisch niveau en van hem neem je deze rol over.

Over JouwWeb (en Webador).

Met JouwWeb kunnen kleine ondernemers zelf eenvoudig een professionele website maken waar ze trots op zijn. Nieuwe AI-toepassingen in onze tool zorgen ervoor dat het starten van een website echt kinderspel is geworden! Ons bedrijf is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. We zijn ambitieus en groeien behoorlijk hard, mede dankzij Webador, ons internationale brand. Al ruim 175.000 ondernemers wereldwijd gebruiken de premium versie van onze dienst en zijn hier behoorlijk enthousiast over (JouwWeb & Webador). Door meer klanten te bereiken, vergroten wij de impact die we maken op ondernemerschap wereldwijd. Ondanks onze groei hebben we een relatief klein team en maken we individueel zoveel mogelijk impact!


Job requirements


Hiermee scoor je punten:

 • Universitair werk- en denkniveau

 • Minimaal 8 jaar ervaring met SEA en kennis van affiliate marketing

 • Kennis van en ervaring met diverse andere performance marketing kanalen

 • Datagedreven en in staat complexe data analyses te maken en conclusies te trekken

 • Strategisch denken, en strategie vertalen naar de praktijk

 • Ervaring met het aansturen van een marketingteam

 • Ervaring met werken in een scale-up / SaaS-bedrijf

 • Je beschikt over een commerciële drive, ondernemerschap en een can-do mentaliteit

 • Ervaring met grote maandbudgetten (100k)

 • Pré: ervaring met internationale campagnes in meerdere talen

Verder heb je affiniteit met:

Solliciteer snel!

Zie jij een hybride werkomgeving wel zitten en denk jij jezelf binnen no time belangrijk te maken voor ons bedrijf? Ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar voor al dit levensgeluk en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel! Heb je vragen over deze vacature? Stuur een berichtje via LinkedIn naar Wouter, onze CEO of mail wouter@jouwweb.nl.
or

Werken bij JouwWeb

Hoe is het om bij JouwWeb te werken? Collega's aan het woord!